Tablet valasztas?

Figyelt kérdés
Lg g pad 8.3 -tabletet neztem ki nagyon tetszik ellenfele lenne samsung t320 8.4"melyik miert jobb koszonom?
2014. szept. 10. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem LG-m van, és pl. buszon vagy utazás közben, jobbal jobb fogni vízszintesen.

Volt kezemben Samsung is, de azt kizárt, hogy vízszintesen megfogod. Mert: vagy az alján lévő gombjait nyomkodod, vagy nem fogod úgy... Ez nagyon irritált.

Hardverben, mert bőven elég amit tud az LG, mert mutass valamit ami kihasznál 4 magot az erősebb játékokon kívül.

2014. szept. 11. 00:12
 2/5 A kérdező kommentje:
csak ahogy a kezembe fogtam szimpatikusabb volt a samsung....egyebkent van a samsungban infra vagyis akkor arra letezik program hogy tudjam irányitani a tv-et ?és lehet bele tenni sim kartyat mi van ha az nelkul használom?nem lenne gond? koszonom szépen valaszodat
2014. szept. 11. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
LGben is van infra.
2014. szept. 12. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

LGbe nem lehet tenni simet, mivel csak wifis verzió. Engem kimondottan nem zavar. Nem vagyok facebook kocka, hogy állandóan azt nyomjam.

Ha meg nagyon kell internet, akkor leprogramozom azt, hogy wifin összekötöm a telefonomat a tablettel és a telefon adja a netet.

Nézd meg: [link]

2014. szept. 12. 09:52
 5/5 A kérdező kommentje:
en is csak wifivel használnám...de viszont itt van egy osszehasonlitas ami szerintem a samsungra billenti a merleget https://www.youtube.com/watch?v=GUq-qA2-2Ds
2014. szept. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!