Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 3G tablet jó választás lenne nemis ojan olcson de nemis ojan drágán?
Ebben a tablet ban quad core 4x1.6Ghz processzor van ,1giga ram ,quad core Mali400Mp gpu ,8giga háttértár + 32gigabájt bővités és 4.2 jelly bean androin.
A gps nem tudom benne e van de aki ismeri ezta tabletot megmondhatná.
De visszont egy eladó álliása szerint a 3g mobilnet csak 7,2 megabites ezt kevésnek tartóm ,de ha mongyuk egy 21megabites netet fizetek rá elő akkor csaka 7,2 fogja tudni kihasználni?
Ha játszani szeretnék vele akkor a viszonylag jo hardver miatt a 4 magós processzor és a 4 magós videovezérlő miatt fognak indulni a 3G játékok?
erre a talet ra 4.2 fog maradni vagy lesz rá 4.3 és 4.4 is?
Lyézus Mária!
Lássuk tételesen:
-nemisdrágán megéri
-GPS nincs benne
-a 3G mobilnet tényleg csak 7,2Mbps, de nyugi, mert az sincsen benne (OTG kábellel tudsz rá mobilnetes modemet kötni, onnét a modem határozza meg a sávszélességet)
-ha 7,2Mbps a korlát akkor akár 1000Mbps-re is előfizethetsz, a korlátot nem tudod átlépni
-a sok magos eszközök miatt nemcsak a 3G-s, hanem a 4G-s játékok is szaladni fognak
-ha jól tudom nemrég jelent meg az eszköz, szóval egy verziófrissítés biztosan várható, hogy ez a 4.3-ra vagy a 4.4-re lesz majd kiderül, persze ha kevés fogy akkor nem éri meg fejleszteni rá új rendszert...
Igen igazad van. Van 3G-s változat több színben is.
Mihez kellene egyébként 3G-nél nagyobb sebesség?
Énna eladotól kérdeztem hogy ezza tablet neme támogassa a 4G sebességet,őmonta hogy nem csak 3G de a 3G ből is csaka legkisebbet a 7.2 megát ami ellég lassu böngészést eredményez biztos hiába veszek hozzá mongyuk egy 8 giga adatforgalmu netet a t mobilnál ami 21 megás akkor ezza prestigio tablet csaka 7.2 megát fogja tudni kihasználni?
Kicsit elgondolkodtatot hogy mege vegyem vagy ne pedig a tablet jo nézki még vakuja is van hátul a 2 megapixeles kamerához ,biztossan tiszta képeket is csinál de én nem feltétlen azért vennémeg hogy fényképezek hanem hogy netezzek ,de azzért nem várnám el tőle a 4G sebességet de azzért ojan lassu biztos nem lesz a állitólagos 7.2 megabit? De ez hejségtőlis függ nem hogy ahol lakom ott hány megabitet tud ellérni a 3G mobil kapcsolat,akkor lehet kitugya használni tablet a 21 megátis 3G ben ami azzér tmár nem ojan lassú?
Éssa másik pozotivum benne hogy 4.2 es androin rajta van és 4 magós processzor és 4 mgós video chipszet.
Másik tablet amig még vennék az a samsung galaxy tab 3 8 colos az már biztoas támogat 4G netet de ő csak 2 magós processzoral szerelt de pozituvum hogy benne már 16Gb tárhej van a prestigoban meg csak 8.
Kettő kőzül mejikell járnék jobban? Ha játszani is akkarok 3D játékokal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!