Mit jelent ez? Mit kellene tennem. Valaki aki ért ehhez, segítene? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Egy ideje ez jön ki a wordbe is és az excelbe is ha megnyitom: A microsoft Word/Excel alkalmazás nem telepítették az aktuális felhasználó számára. Az alkalmazás telepítéséhez futtassa a telepítőt.
Mindennel próbálkoztam, neten keresgélni, de nem segített. Ismerősnek írtam hátha tud, de nem írt még vissza. Excel alkalmazást sokat töltöttem le, de semmi javulás. Mit tudnék tenni, hogy viszont tudjam használni az alkalmazást, most különösen kéne, mert önéletrajzot küldenék be helyekre.
2014. okt. 30. 18:43
1/1 papagenou válasza:
használd a google drive szerkesztőjét vagy openoffice-t ha gyorsan kell biztos eredmény. mindkettő ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!