Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy Tudom beállítani ezeket...

Hogy Tudom beállítani ezeket a Tumblin?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem Tumblizni, szóval nem tudok még sokat róla:D)

1.Hogyan tudom megcsinálni/beállítani azt, hogy milyen formában legyenek kint a képek? Mármint hogy ne egy sorba egymás alatt legyenek? Itt egy Tumblr példának, én is ilyen formába szeretném elrendezni a képeket mint itt: yvett17.tumblr.com

2.Hogy tudom kiírni az oldalra a különböző közösségi oldalaimat, pl. Facebook,..stb?

3.Hol tudom beállítani, hogy milyen legyen a háttérkép? (nem a színre gondolok) Több helyen láttam már, hogy nem csak sima szín volt háttér, hanem egy kép volt berakva.

Köszönöm a segítséget!:)

2014. okt. 30. 16:47
 1/1 anonim válasza:

1. Először rámész a saját oldaladra és jobb felső sarokban ott van hogy "Edit theme". Belemész és kijön oldalt egy menü. Onnantól szerintem tudni fogod, de ha mégsem akkor folytatom.

Szóval. Legfelül ott van, hogy "Custon theme", na ott kiválaszthatod hogy milyen formában jelenjenek meg a képek. (bocsi de azt a témát nem ismerem ami azon a blogon van)

Ezalatt mindent megtalálsz. Ha tudsz angolul akkor nincs semmi probléma, könnyen meg fogod érteni. A fb. és stb. linkeket lentebb tudod beírni.

Már majdnem a menü legalján találsz egy olyan "üres helyet" ahol az vagy, hogy "custom link". Oda belinkeled a facebook-od és az alatta lévő rublikába pedig beírod hogy az minek a linkje.

2014. okt. 31. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!