Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tera Rising MMORPG-ben válaszo...

Horváth Johan kérdése:

Tera Rising MMORPG-ben válaszolnátok pár kérdésben?

Figyelt kérdés
Milyen klasz legyek,hogyan tudok majd pénzt szerezni,melyik klasz jó pve re és abban szolora és mi a tapasztaltatok eddig a játékban mit hogyan kell csinálni az elején és még annyit hogy tényleg elégé kezdő vagyok ez lenne az első mmorpg-m vagyis úgy nevezett noob vagyok . :D
2014. okt. 29. 21:37
 1/1 anonim válasza:

-Milyen kaszt legyél: nem ismerlek így nem tudom milyen stílusod van.

Vannak közelharcosok: Warrior(korlátozottan tank ként is használható), Slayer(nekem kicsit gyengének tünt), Berserker(ritkán üt de nagyot és blokkolni is tud)

Van Tank(első karakternek nem ajánlom, kevesebbet öl mint a többiek, viszont bírja az ütéseket :) szólóban nem jó de csapatban nélkülözhetetlen.)

Vannak távolságik:Sorcerer(nagyon jók a területre ható skilljei és alig erős de szólóban mindig menekülnie kell), Archer(Nagyokat sebez de csak egy ellenségre)

És vannak a gyógyítók:Priest(a játék igazi healerje), Mystic(kevesebbet tud gyógyítani de vannak jó és hasznos skilljei)

A Reapert külön említeném mivel nem lehet vele játékot kezdeni csak ha már van egy másik 40-esszintű karaktered. De amúgy mindenképpen érdemes kipróbálni nagyon jó class, erős és mozgékony.

-hogy tudsz pézt keresni: sokat kell játszani, vagy valódi pénzért veszel cuccokat amiket a játékban eladsz.

-A fejlődésnél csak csinálni kell a küldetéseket, piros a fűküldetés ez ad felszereléseket is, a sárgák a mellékküldetések, ha elérted a 30 szintet akkor mehetsz pvp-ni amivel nagyon sok xp-t lehet szerezni.

Class választás előtt nézz meg játékmenet videókat.

2014. okt. 30. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!