Nautilus újraindítása Ubuntun (? )
Figyelt kérdés
Ubuntu 14.04 LTS-t használok. Letöltöttem egy játékot, ami egy .rar formátumú tömörített mappában volt. Mivel az Ubuntu alap archívumkezelője nem akarta megnyitni, ezért letöltöttem egy másikat. Viszont telepítés után azt írta ki, hogy újra kell indítani egy bizonyos Nautilus nevű cuccot, ahhoz, hogy a program működjön. Rákattintottam az újraindítás gombra, nem történt semmi. A gép lefagyott, ezért újraindítottam. Beírtam a jelszavam, elfogadta, utána fekete képernyő és néha felvillant az asztalháttér. Többször újraindítottam, de ugyan ez a probléma.
Azóta újratelepítettem a gépet, de azért kíváncsi vagyok mi a franc az a Nautilus és, hogy miért nyírta ki a gépet.
2014. okt. 29. 15:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!