Avidsen Astrell 300 Lengőkapunyító ujraindítása, hogy történik?
Figyelt kérdés
A kapunyítóhoz 4 db távirányítom van, ezek valamikor még működtek nyítás-zárás folyamán. A használati utasítás szerint 8 távnyító jelét lehet rá beprogramozni. Most 2 jó belöle, a távnyítók jelet adnak ki. A kérdésem, hogyan lehet a távnyítók jelét a készűlékböl "kivenni", hogy ujra tudjam a 4 távnyítót üzembe helyezni. Sajnos ez nincs a kezelési utasításban leírva. Vállaszokat előre is köszönöm.2013. okt. 1. 08:58
1/2 anonim válasza:
Sajnos csak francia nyelvű használati utasítást találtam, én viszont azt nem beszélem.
A vezérlő panelon kell lennie egy RESET gombnak, próbáld meg azzal az egészet alaphelyzetre állítani.
2/2 A kérdező kommentje:
Azzal már probáltam, nem jártam sikerrel. A teljes áramtalanítással is, de ugy sem. De azért köszönöm.
2013. okt. 2. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!