Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Total Commander tartalma...

Total Commander tartalma (összes) hogyan menthető DVD-re?

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"a programokat teljes képernyő helyett ablakban futtatva, a Total Commanderben kijelölt fájlokat egyszerűen áthúzod a DVD-író megfelelő ablakába."

A kiragadott részletre rákérdeznék, annyira amatőr vagyok: hogyan tudom ablakban futtatni az egyes programokat? Hogyan jelenítődik meg az ablak, illetve több ablak egyszerre? Mutatnál példát rá? Előre is köszi!

2014. okt. 30. 10:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Hogyan csinálod egy képernyőn a többablakos módszert, hadd tanuljak legalább megint valamit?
2014. okt. 30. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha tanulni akarsz akkor

[link]

2014. okt. 30. 12:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. okt. 30. 14:18
 15/15 tabaki ***** válasza:

Ez ugyan linux, nem pedig Windows, de a helyzet ugyanaz, amit említettem. Fölül egy kétablakos fájlkezelő látható a felső ablakban, az alsóban meg egy lemezíró programnak az a területe, ahova az írandó fájlokat kell tenni. Mint látható, a fájlkezelőben kijelölt fájlokat éppen az imént húztam át egérrel, meg is jelent a nevük:

[link]

Ebben az esetben az áthúzás nem jelenti azt, hogy át is másolod a fájlokat, az íróprogram csak egy listát állít össze a nevükről. Ha most megnyomnám az Írás... gombot, a program a lista alapján megkeresné a fájlokat a merevlemezen, és azokat másolná a DVD-re.

A programokat egyszerűen az ikonjukra való kattintással indítottam el. A fájlkezelő történetesen teljes képernyős módban nyílt meg, ezért a jobb felső keretgombok közül a másodikra visszaugrattam az eredeti méretére, és az oldalait megfogva nekem tetsző méretűre húztam.

A következő kép azt mutatja, hogy az hogyan néz ki, amikor az egészet a DVD-íróból intézem. Ha fájlok hozzáadását kérem, egy olyan ablak jelenik meg, amely nagyon hasonló a Windows Intéző fájlablakához, és a benne kijelölt mappákat tartalmukkal együtt hozzáadhatom a listához. Tehát egy külső fájlkezelő bevonása tulajdonképpen szükségtelen:

[link]

2014. okt. 30. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!