Total Commander tartalma (összes) hogyan menthető DVD-re?
"a programokat teljes képernyő helyett ablakban futtatva, a Total Commanderben kijelölt fájlokat egyszerűen áthúzod a DVD-író megfelelő ablakába."
A kiragadott részletre rákérdeznék, annyira amatőr vagyok: hogyan tudom ablakban futtatni az egyes programokat? Hogyan jelenítődik meg az ablak, illetve több ablak egyszerre? Mutatnál példát rá? Előre is köszi!
Ez ugyan linux, nem pedig Windows, de a helyzet ugyanaz, amit említettem. Fölül egy kétablakos fájlkezelő látható a felső ablakban, az alsóban meg egy lemezíró programnak az a területe, ahova az írandó fájlokat kell tenni. Mint látható, a fájlkezelőben kijelölt fájlokat éppen az imént húztam át egérrel, meg is jelent a nevük:
Ebben az esetben az áthúzás nem jelenti azt, hogy át is másolod a fájlokat, az íróprogram csak egy listát állít össze a nevükről. Ha most megnyomnám az Írás... gombot, a program a lista alapján megkeresné a fájlokat a merevlemezen, és azokat másolná a DVD-re.
A programokat egyszerűen az ikonjukra való kattintással indítottam el. A fájlkezelő történetesen teljes képernyős módban nyílt meg, ezért a jobb felső keretgombok közül a másodikra visszaugrattam az eredeti méretére, és az oldalait megfogva nekem tetsző méretűre húztam.
A következő kép azt mutatja, hogy az hogyan néz ki, amikor az egészet a DVD-íróból intézem. Ha fájlok hozzáadását kérem, egy olyan ablak jelenik meg, amely nagyon hasonló a Windows Intéző fájlablakához, és a benne kijelölt mappákat tartalmukkal együtt hozzáadhatom a listához. Tehát egy külső fájlkezelő bevonása tulajdonképpen szükségtelen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!