Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Total Commander tartalma...

Total Commander tartalma (összes) hogyan menthető DVD-re?

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 12:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A Total Commander egy fájl megjelenítő nincs tartalma csak mutassa mi van a wincseszteren

Mit akarsz pontosan ?

2014. okt. 28. 12:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy amit mutat, azt a háttértartalmat ki lehet-e írni DVD-re, éppen úgy, ahogy mondjuk pendrive-ra másolom?
2014. okt. 28. 12:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Tehát nem a fájlokat hanem a cimeket csak ? vagy én nem értem ?!
2014. okt. 28. 12:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem a címeket (annak mi értelme volna?), hanem ténylegesen a fájlokat és mappákat, utóbbiakban ugyancsak fájlok vannak. Gondolom ez nem olyan egyszerű, mint pendrive-ra.
2014. okt. 28. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:

De mi lenne az értelme ? igen kilehet de nero segítségével tudod csak kiírni

de még mindig nem értelek pontosan

2014. okt. 28. 13:23
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogyan tudnám jobban megmagyarázni... Ha néro kell hozzá, akkor lesz segítségem, aki ezt tudja. Tulajdonképpen segítettél, akkor is, ha nem érted egészen. Köszi, ennyi elég is, nem kell jobban belemennünk.
2014. okt. 28. 15:57
 7/15 anonim ***** válasza:
:)
2014. okt. 28. 16:15
 8/15 tabaki ***** válasza:
Az íróprogramokban is nagyon hasonló fájlablak van, ugyanúgy odamész, kijelölöd, amit akarsz, és behúzod a lemezre írandó fájlok listájába. Nem értem, minek belekeverni a TC-t az egészbe.
2014. okt. 29. 00:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, ha lehet egyszerűsíteni a dolgot, az még jobb.
2014. okt. 29. 07:03
 10/15 tabaki ***** válasza:

Visszakanyarodtunk ARYS kolléga első hozzászólásának igazságához. Amit a Total Commanderben látsz, az nem a Total Commandernek, hanem a merevlemezednek a tartalma. Ugyanazt látod a rendszer saját fájlkezelőjében, és ugyanazt a DVD-író fájlablakában. Ettől függetlenül, emlékeim szerint megteheted, hogy a programokat teljes képernyő helyett ablakban futtatva, a Total Commanderben kijelölt fájlokat egyszerűen áthúzod a DVD-író megfelelő ablakába.

Nero helyett bátran használhatsz ingyenes programot is, itt van néhány jó:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha már itt tartunk, a TC helyett is van ingyenprogram, pl:

[link]

[link]

2014. okt. 29. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!