Melyik gép lenne jobb játékokra?
Egy i7-4770K és GTX770 2GB
vagy
Egy i5-4460 és GTX970 4GB
Második.
Az az i7 játékokra amúgy tök felesleges.
Szia! Én úgy hallottam hogy az AMD jobb játékokra!
Én egy AMD FX 8320 vagy egy 8350-t ajánlanék!
Az előnye az hogy olcsó és megéri az árát a hátránya az hogy sokat fogyasztanak!
Igen, a második.
Az AMD rohadtul nem jobb játékokra, mert nincs olyan játék ami kihasználna 8 magot (talán 1-2 játék van).
A 4460 bőven elég játékokra elég sokáig.
Hát nem tudom... De viszont azt igen hogy az FX 8350 egy kategóriába van az i7-el csak annyi a külömbség hogy pl. a BF4-nel az FX8350 ugráló FPS szamot ad 55-60 körül míg az i7 stabil 60-t. És ebben az a szar, hogy ha i7-et veszel akkor tulajdonképpen kidobtál +40ezret az ablakon 5 FPS-ért!
És akkor itt jön ki az is hogy az FX 8350 40ezer forint viszont egy nagyon picit kevesebb FPS,
Az i7 pedig 85ezer forint, stabil 60 FPS-ért elkér + 40ezret.
Én ezért mondtam neked AMD-t. De ha neked megér 5 FPS 40ezer forintot akkor vegyél i7-t. És még az se lehet véletlen hogy a legtöbb játék fejlesztő és kiadó AMD partner és nem Intel!
Senki nem mondta, hogy i7-et vegyen.
Igen, te pont az egyetlen játékot mondtad, ami használja a 8 magot, de nincs több olyan játék, és nem is lesz.
Az i5 erősebb magonként, ezért sokkal jobb választás, az i7 meg fölösleges ide.
Nincs több olyan játék? Ha kell felsorolok neked 20 olyan játékot ami a jövőbe azaz 2015-16-ba jön ki... Ja igen csak egy párat említek ami már ki fogja használni őket: Witcher 3, Arma 3, The Division, GTA5, AC Unity, és ez még csak bővülni fog a követkwző pár évben.
Amúgy meg még az AMD FX6300-at tudom ajánlani játékra. Csak 26000 FT és egy jó konfiggal bármelyik játék fut highon és ultrán. Ja igen, videokártyából meg egy Radeon R270x-et ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!