Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy ideje van egy gépem...

Egy ideje van egy gépem játékokra szeretném használni de nem tudom mit kéne kicserélni benne amivel jobb lehetne és mire mert pár játék elég szarul fut. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

egyik haveromnak majdnem ugyan olyan gépe van mint nekem és neki jól futnak a játékok segítsetek nem annyira tudom hogy mit kéne ki cserélni gépem adatai:gpu: GeForce GT 610

cpu: Intel(R) core(TM)2DUO e7400 2.80GHZ

4 GB ram

operációs rendszer: win 7 ultimate

köszönöm elöre is

2014. aug. 19. 00:23
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és kb ilyen játékokat szeretnék futtatni legalább low, medium grafikán: Heroes & Generals, Just Cause 2, League Of Legends, minecraft
2014. aug. 19. 00:27
 2/7 anonim válasza:

Nekem ugyan ilyen gépem van csak annyi a különbség hogy 8 GB ram és egy Gigabyte Nvidia Geforce GTX 650 4gb videokártya. Eddig amiket próbáltam azok mind mentek rendesen. Pl:

Battlefield 2 : Bad Company

Far Cry 3

Saints Row: The Third

Saints Row IV

Crysis 2-3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Black Ops 2

Dirt 3

The Sims 3

Need For Speed The Run stb

Szerintem cseréld le a videokártyát erre Nvidia Geforce GTX 650 4gb és jó lesz minden én csak ajánlani tudom. Bár nem sokat játszok de a célnak megfelel :)

2014. aug. 19. 02:45
 3/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!! :) lefogom cserélni most nincs rá pénzem de eladóm az xboxomat mert én többet gépezek mint konzolon játszok! tartozom neked 1-el :)
2014. aug. 19. 06:32
 4/7 A kérdező kommentje:
de az van DDR2-esbe? :P
2014. aug. 19. 06:34
 5/7 A kérdező kommentje:
ja semmi XD
2014. aug. 19. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
veszel egy r7 260-at (HD 7770 "új köntösben") akár használtan(elég az 1GB os méretű), és örülsz, mert a gt 610-hez képest sokkal jobb lesz
2014. aug. 19. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem hogy a videó kértyával lenne a gond :P szerintem a processzor de azért megpróbálom a videókártyám
2014. aug. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!