Nem működik a számítógépem, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépet de nincs semmi kép, fel sem sípol. A vinyót hallom, hogy felpörög, de azt nem , hogy dolgozna. Mi lehet a probléma?2014. okt. 23. 17:09
1/4 levis56 válasza:
A helyedben én minden hardvert csatlakozót kiszednék kihúznék a helyéről majd vissza. Ha ezután sem jó akkor egyesével leellenőrizni a hardvereket. Kezd a VGA-val ha van integrált tedd arra ha azon van másik kártyára kösd a monitort,kérj kölcsön alkatrészeket,tápot,hdd-t stb addig míg meg nem lesz a tettes.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, kiszedtem a ram-ot, processzort, videókártyát, vinyót, mindent.Próbáltam már úgy is hogy a monitort az integrált csatiba dugtam, úgy sem volt jó. nem sípolt bekapcsoláskor..semmi. :(
2014. okt. 23. 19:49
3/4 levis56 válasza:
Hardveres hiba bármi lehet, alaplaptól kezdve akármi,kezd a táp ellenőrzésével,majd sorban egyenként az alkatrészeket cserélgetni kölcsönkérni de ha így lassú akkor szerviz.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a segítséget!
2014. okt. 23. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!