Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől fagy le a gépem?

Mitől fagy le a gépem?

Figyelt kérdés
Időnként lefagy, de kokrétan csak a képernyő, akármit nyomkodok, csak azt a képet mutatja. Ha a shift gombot nyomkodom, akkor előjön a beragadó billentyűk beállítása. Néhányszor már megoldottam, amikor nem akart kilépni egy programból, így a tálcán bezárhattam az adott programot. Mármint régebben.De most az sem jön elő. Csak lefagy a képernyő. Mi lehet a baj? Kb. egy-két hete csinálja, de eddig csak egy játéknál jelentkezett, az előbb meg már a youtube-nál is ezt csinálta, aztán meg csak úgy csainálta. A videókártyának lehet baja?

2014. okt. 20. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Drivereket telepítetted?
2014. okt. 20. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
2014. okt. 20. 22:16
 3/7 Tengor ***** válasza:
Bármi lehet. Hőfokok hogy állnak? HDSentinel mit mutat? Memtest?
2014. okt. 20. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy telepítettem. Eddig tökéletesen működött. Egyedül a TM Nations Forevernél volt olyan, hogy amikor elindítottam, akkor kiírt egy hibaüzenetet, hogy nem található a videókártyám teljesítménye, ezért egy gyors sebességmérést futtat le, aztán meg kiírta, hogy nem található a videókártyám teljesítménye. Tehát nem találta, aztán kereste, de ne találta. De annál a játéknál egy ideig mindig tökéletesen működött, aztán lefagyott. Néha negyed óra után, néha egy óra után. Máskor nem volt ilyen lefagyás.
2014. okt. 20. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Melegedés.
2014. okt. 20. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
25°C a videókártya
2014. okt. 20. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
És a procci ?
2014. okt. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!