Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le állandóan a gépem?

Miért fagy le állandóan a gépem?

Figyelt kérdés
Annyi lenne az egész, hogy nagyon sokszor lefagy a gépem de bármitől, például: Amikor elindítom van hogy egymás után 5x le fagy és csak utána képes működni, pár óra használat után amikor facebookon akarok elküldeni vagy posztolni egy képet akkor is lefagy, vagy csak játék közbe gondol egyet és nem lehet vele semmit kezdeni csak újraindítani.

2014. aug. 24. 10:45
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
2014. aug. 24. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg kevés a ramod,vagy vinyó szokott még befagyni ha már elöregedett,vagy melegedés.Nekem régen melegedés miatt fagyott folyton le
2014. aug. 24. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha leírnád,milyen rendszer fut a gépeden, és milyen a pc-d,akkor kicsit többet tudunk mondani. Mert ha például tegyük fel,hogy winxp fut a gépeden, de csak 512 mb ramod van ,akkor nincs min csodálkozni, sajnos.

Amit a többiek mondtak az is lehet.

Egyébként ,ahogy így elmondtad, biztos nem új gépról van szó. Ha nincs pénzed újra(mivel gondolom,azért van régi),akkor aprólékosan tudod bővíteni.

2014. aug. 24. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:

2gb ram, w7 op rendszer, 2.8 as proc 2 magos szval 5.6 osszesen

a vidi kartyat nem tudom :/ skyrim is megy rajta elozo ev nyaran vettem hasznaltan szoval nem annyira regi szerintem ede azt meg vegkepp nem ertem hogy elinditom a gepet elkezdek facebookozno peldaul es lefagy utana meg 5x ugyanigy szoval nem melegedhet tul 5 perc alatt amikor 6 xefagy kb utana meg nem fagy le vegig max ha facen akarkk valami kepet kirakni, meg ritkan jatek kozbe ks

2014. aug. 25. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:

futtasd le ezt( nem kavar be másik vírusírtónak, de lehetőleg akkor csináld,amikor nem netezel.)

[link]

Ha letöltötte,akkor majd amikor megnyitod, akkor unzipra katt(majd kiírja ,hogy kicsomagolt 95 fájlt- okézd le) , majd automatikusan indul a keresés.

(Majd amikor végzett,pirossal jelzi a vírust,amit automatikusan betesz a karanténba, neked csak egy gombot kell megnyimni és kész)

Ha nem talált semmit, akkor esetleg lehet kevés neki a 2gb memória.

2014. aug. 25. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt még lehagytam,hogy nem lehet,hogy egy csomó minden felesleges dolog indul a Windows-szal együtt, és az a háttérben dolgozgat. Gondolok itt a különböző felesleges toolbarokra,programokra.

Amiknek automatikusan indulniuk kell a windowssal : driverek( vga, hangkártya) antivírus, esetleg az intelnek vannak különböző szoftverei.

Esetleg ha leírod,hogy milyen programok vannak a gépeden(mert sokszor egy-két programot leszed az ember,majd nem figyeli,hogy melyikből kéne kivenni a pipát,hogy ne települjön a programmal együtt-gondolok itt a toolbarokra-, aztán azok a webböngészőbe épülnek és lassítják azt.

Programok megnézése : Start/Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások.

Őt sem ártana leszedni, rengeteg "piszkot" kitakarít a gépből : CCleaner

[link]

Még további ötletek,ha ezek se válnak be.

[link]

Írjál,ha valami fejlemény van.(Akár rossz, akár jó)

2014. aug. 25. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:

"Azt még lehagytam,hogy nem lehet,hogy egy csomó minden felesleges dolog indul a Windows-szal együtt, és az a háttérben dolgozgat. Gondolok itt a különböző felesleges toolbarokra,programokra.

Amiknek automatikusan indulniuk kell a windowssal : driverek( vga, hangkártya) antivírus, esetleg az intelnek vannak különböző szoftverei. "

(Mindig valamit kihagyok :D) Szóval ehhez még hozzátenném,hogy ezeket itt tudod megnézni,mi indul automatikusan :

Start- írd be a keresőbe : msconfig

majd katt rá(vagy enter). Felül menj az "Automatikus indítás" fülre, itt pedig látod.

DE! Előtte mindenképp írd le,hogy mik vannak ott kipipálva, nehogy olyat is kilőjjél ami viszont kell.(Ha esetleg nem értenél hozzá,azért mondom)

2014. aug. 25. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Kossonom a sok segitseget amint gephez jutok kiprobalom oket !
2014. aug. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!