Melyik laptopot válasszam a 3 közül?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Nekem az msi a legszimpibb, de hátha átsiklok valami felett nézzétek át.
2014. okt. 20. 05:42
1/9 anonim válasza:
A legutolsó, mert nekem meg az tetszik a legjobban. Plusz 8 giga ram is van hozzá.
2/9 anonim válasza:
második mindenféle képen ha a játék a cél . 8 gb ram szerintem bőven elég 2 év garancia sem rossz meg hát gtx 870m erősebb mint a gtx 860m.
3/9 A kérdező kommentje:
gta 5 a cél főleg, azért a biztonság kedvéért nem veszem meg, amíg nincs hivatalos gépigény, csak már nézegetem a vasakat.
2014. okt. 20. 12:06
4/9 anonim válasza:
Nem szerencsés játékhoz laptopot venni, nem rosszak, de szerintem nem érdemes megvenni, pc hasznosabb
5/9 A kérdező kommentje:
kivéve, ha olyan munkád van, hogy 3 hónapot vagy usa, aztán 2 hónapot brazilia, aztán 1.5 hónapot kínában stb :)
2014. okt. 23. 18:30
6/9 Himi Humi válasza:
Én MSI GS70-et jobban ajánlom, mint a GT70-et
7/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, gs70 nekem jóformán szinte ugyan annak a konfignak tűnik, indokolatlannak tartom érte azt a +$600
2014. nov. 3. 01:39
8/9 anonim válasza:
vedd azt ami megfelel az elvárásaidnak gtx 860 m-en is futni fog a gta 5 ha ki jön valószínűleg full hd -ban low-med grafon lesz fix 30 + fps de hát laptopról beszélünk.
9/9 A kérdező kommentje:
azért behülyülnék, ha egy gépen amin ultra grafon fut 30-40fps-el a bf4 azon nem menne hasonlóképpen a gta... no mind1 majd meglássuk, mindenesetre találtam az egyik bestbuy-ban napi akcióban egy msi gt70 dominatort, amiben gtx 970m-kártya van 1100 dodóért, meg is vettem gyorsan...
2014. nov. 4. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!