Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 operációs rendszer...

Windows 8.1 operációs rendszer egy idő után le fagy, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Pár napja telepítettem fel a Windows 8.1 operációs rendszert és sajnos azt tapasztaltam hogy egy idő után le fagy. Nem tudom mozgatni az egeret, és semmire sem reagál, csak ha újra indítom, utána tökéletesen megy tovább, az újabb lefagyásig. Eddig Windows 7 operációs rendszerem volt, ott nem volt ilyen gond.

Konfigurációm:

Lenovo G505

4GB RAM

AMD A4 5000 Quad Core

AMD Radeon 8570 2GB

64 bites operációs rendszerről van szó.

2014. okt. 20. 04:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pedig lehet elhiheted nekem vistával volt ugy egy szerviz nemjól telepitete fel a windows t és a legyen ön is miliomos játék képe nemtöltött be pedig a neten a játék leírásánál szerepelt a vista egy másik szervizbe bevittem nemtudták ök se rendessen inditani a játékot mert a kép nemtöltödöt be csak zene újrarakták a vistát és csak akkor töltöt be a játék rendesen kép és a zenéje szóval ilyenel én találkoztam és 2X kellet füzetnem windows telepitésért
2014. okt. 20. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem annak nem az volt az oka hogy rosszul telepítették fel, szimplán csak kihagytak valami illesztőprogramot. Persze csak szerintem.

Semmiképp nem fogom újratelepíteni találgatás miatt, ha újra fogom telepíteni emiatt, akkor 7et rakok fel. Még mindig nem jelentkezett a fagyás, lekopogom, remélem tényleg ez a chipset driver probléma volt.

Köszönöm az eddigi válaszokat, ha van valakinek ötlete bátran írja meg.

2014. okt. 21. 00:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"egy idő után le fagy. Nem tudom mozgatni az egeret, és semmire sem reagál, csak ha újra indítom, utána tökéletesen megy tovább"

Persze. Néha indítsd újra a gépet. A 8.1 már ilyen. Franc tudja miért. Az én gépem is 24 órában be van kapcsolva, másnap reggel én is hajszál pontosan ilyen problémákkal találkoztam. Nekem minden reggel 6.30-kor automatikusan újraindul. Ennyi. Probléma megoldva.

" Pont ezért nem használok Win8-at"

:DD Ez már tényleg tiszta röhej.

- Amikor a Vista megjelent, találtak néhány hibát benne, ezt mondták: "Na pont ezért használok még XP-t"

- Amikor a 7 jelent meg és találtak pár hibát ezt mondogatták az emberek: "Na pont ezért használok még Vista-t"

- És most meg a 8-assal, 8.1-gyel is ugyanezt csinálják.

"Na pont ezért használok még 7-est" :DD

Egyet meg kell érteni. Soha nem fognak tökéletes op.rendszert készíteni. Nincs ilyen. És most ne jöjjünk a Linux-szal, mert most a Microsoft-os op.rendszerekről beszélnek. Amúgy sem tökéletes a Linux sem. Mert ha tökélyek lennének, akkor nem kéne frissítés, meg fél évente új verzió. :DD

2014. okt. 21. 08:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, nagyon hálás vagyok érte.

Eddig még mindig nem jelentkezett a fagyás probléma, lehet próbáld meg te is fel telepíteni a chipset drivert ha laptopod van.

2014. okt. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!