Windows 8.1 operációs rendszer egy idő után le fagy, mi ennek az oka?
Pár napja telepítettem fel a Windows 8.1 operációs rendszert és sajnos azt tapasztaltam hogy egy idő után le fagy. Nem tudom mozgatni az egeret, és semmire sem reagál, csak ha újra indítom, utána tökéletesen megy tovább, az újabb lefagyásig. Eddig Windows 7 operációs rendszerem volt, ott nem volt ilyen gond.
Konfigurációm:
Lenovo G505
4GB RAM
AMD A4 5000 Quad Core
AMD Radeon 8570 2GB
64 bites operációs rendszerről van szó.
Hmmm, én már több mint egy éve használom a Windows 8.1-et, eddig még soha nem fagyott le... :-)
Az áramszünetekkel is észrevétlenül megbírkózott... :-)
Hogy valakinek nem tetszik a kezdőoldal (csempefal)? Nos pár frissítés után kapott olyan lehetőséget a rendszer, hogy automatikusan detektálja, hogy érintőképernyőm van-e vagy sem, és ha nincs, akkor egyből az asztal jön be... :-)
Csak azok szarják ezt a rendszert, akik nehezen nyitnak az új dolgok felé... :-)
...mellesleg lefuttathatnál a rendszereden valami diagnosztizáló programot, hogy kiderüljön melyik hardware-eddel van gond... :-)
Igaz Mondó minden szavával egyetértek.
A Win 8.1 egy tök jó oprendszer.
Nem hiszem hogy hardweres gond lenne, mert mint említettem pár napja telepítettem fel ezt az operációs rendszert, és csak ezen van ilyen probléma.
Chipset drivert feltelepítem, köszönöm.
Illetve szerintem az egér sem gond, mert Windows 7en nem produkálta ezt, és az egerem sem régi, pár hónapja vettem. Meg ugye az egész gép fagy le.
Mint mondtam Windows 7en nincs ilyen gondom, most fel raktam a chipset drivert. Eddig még nem fagyott le. Remélem így is marad.
Mellesleg SteelSeries Kinzu egérről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!