Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi "fogyasztja" le a C meghajt...

Evangelline kérdése:

Mi "fogyasztja" le a C meghajtómat?

Figyelt kérdés

A C meghajtómon nagyon nagyon csökken a szabad hely, úgy, hogy szinte alig van bekapcsolva.

Már csak 385 MB. Nagyon lassú.

Hol tudom megnézni, hogy mi terheli ennyire? Mit törölhetek ki?

2014. okt. 19. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

AZONNAL FUTTASS LE EGY VÍRUSKERESÉST, MELLÉ MALWAREBITES-ot is!

Elég erős a gyanúm, hogy vírus!

Csak úgy, magától nem fogyhat el a tárhely kapacitás!!!

AZONNAL FUTTASS LE VÍRUSKERESÉST, míg haza nem vágja a géped!!!!

2014. okt. 19. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, teszem hozzá, csökkentett módban futtasd le a keresést!
2014. okt. 19. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez komoly vírus valóban. Én újrahúztam anno, de megpróbálhatod a csökkentett módban való vírusirtást, ha van a gépeden...
2014. okt. 19. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as, mondjuk egyet kell értsek veled, a vírus keresés befejeztével és vírus mentesítés után a rendszert újra kell húznia a kérdezőnek, de mentéseket kell végeznie a legfontosabb dolgokról, persze, ha azok nem lettek megfertőzve, gondolok én itt pendrive-ra való mentésre, vagy bizt. mentés is!
2014. okt. 19. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

A Windows jól ismert tulajdonsága, hogy megeszi a partícióján a szabad helyet. Szóval mielőtt szenteltvízzel locsolnád a géped vírusok ellen, futtass egy rendszertakarítást, CCleaner segít.

G.

2014. okt. 19. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de az ilyen drasztikus hdd evés "húsevő"-re utal. Mondjuk igaz...mégis, az info lenne, hogy mióta fut a rendszer, mekkora partícióra lett telepítve. Ha kicsire és régóta, akkor lehet nem vírus. Szóval?
2014. okt. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!