Miért nem tudom megnyitni a D meghajtómat?
Figyelt kérdés
Ketté van osztva a vinyóm, C illetve D partícióra.
Minden fontos dolgot a D-n tároltam. Ma felkeltem... bekapcsoltam a gépet és, nem tudtam megnyitni a D-meghajtót. Azt írja ki hogy D:\ nem érhető el, A hozzáférés megtagadva.
Mi a megoldás? :S (((Régebben azt hiszem raktam rá jelszót is, és amikor újra húztam a gépnek a C meghajtóját (vagyis csak a windowst) akkor, akkor is jól benéztem, mert nem akart be engedni, nem kért semmilyen jelszót... nade az megoldódott)))
Nagyon fontos adatok vannak rajta... 800gb adatról van szó :(
2014. febr. 6. 07:56
1/1 A kérdező kommentje:
Megoldódott.... AVG tune up nevű program letiltotta a meghajtót... nem lehetett feloldani, csak ha letörlöm... ígyhát letöröltem az avg tune upot :)
2014. febr. 6. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!