Megbüntethet engem bármilyen hivatalos szerv adwords elnyomkodásért?
Egy konkurenciánk is hirdet és ő is mindig elnyomkodja a hirdetésünket. Ha meglátom én is elszoktam őt, én sokszor mobilról de gépről is, ilyenkor a routert áramtalanítom, úgy tudom ekkor új IP címet kapok és azt beveszi az adword?
Tudom nem túl etikus de tanácsot kérek, hogy jól csinálom e vagy tudnám jobban is?
Nem kellenek a kioktatások velünk is ugyan ezt csinálják!!!
Én úgy tudom, hogy kérni kell a fix IP címet (ismerősömék legalábbis cég miatt külön kérték). Újraindítás céljából áramtalanítok, mert baromi hülye helyen van, könnyebb volt bizti le és fellel újraindítani :)
Adwords röviden és egyszerűen: fizetett google hirdetés, kattintás után kell fizetni. Pont azért, hogy rosszindulatúak ne fogyasszák el a keretedet, pár másodpercet az oldalon kell töltened és ha mindig egy IP-ről mész fel akkor az látja a google és nem veszi figyelembe (elvileg), szóval azért nem fizetsz. Ha a kereted elfogyott mész az első oldalról. 1000 féle képen be lehet állítani, pl óránként megjelenje, de ki is kapcsolhatod a hirdetést. Ha nagyon sokan vannak a piacot ezzel a tevékenységgel nagyon sokba kerül, hogy elől legyél.
Mivel minket is elnyomkodnak, én is elkattintom a konkurencia keretét és megy a "sor végére".
A kérdés az, hogy van e bárki aki ezért engem megbüntethet? Felderíthető e egyáltalán ez a tevékenység?
Kérlek olyan írjon akinek van egyáltalán fogalma róla, hogy miről írok!!!
Akit meg érdekel keresse fel a google-t és menjen egy tanfolyamra, tartanak adwords tanfolyamot, ott mindent megtud ;)
Így már OK. De fenntartom a véleményem, hogy ha belépsz a router menüjébe és ott indítod újra, az nemcsak egyszerűbb, de a tápok is jobban szokták szeretni.
Egyébként ebből bajod nem lehet. Viszont jó ha tudod, hogy google nem címet fog nézni, hanem sütiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!