Miért nem tud kapcsolódni az xboxom a nethez?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy xbox live gold tagságot, és próbáltam csatlakozni a nethez, de nem enged. Se vezetékes, se vezeték nélküli kapcsolattal. Slim-em van, amiben ugye autómatikus wifi érzékelő van szerelve. És ákármít állítok/írok be semmi. DNS hibája van. Mikor megnézem cmd-ben, akkor a DNS azonosítóknál csak egy van, míg a gép kettőt kér. Nem tudom ez mennyire lényeges... Próbáltam az oldalak által ajánlott "kapcsolgatós" módszereket, de annyit értek, mint amennyire számítottam. Semmit. Mindig addig megy el, hogy kapcsolódik az internethez, de ott megáll, nem megy. Viszont eddig már hosszasabb ideig tölt amikor a nethez kapcsolódik. (eddig egyből feladta.) Pontosan már nem értem mit kéne csinálni. Kérlek titeket, segítsetek, mert elvesztem.2014. okt. 17. 17:43
1/5 anonim válasza:
Ugye ez egy gyári gép tehát nincs rghzva? Hány routeretek van?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, a gép már nem gyári. RGH van hozzá. Egyetlen router van a házban.
2014. okt. 18. 14:00
3/5 anonim válasza:
ha rgh-zott akkor add el a goldodat, vagy vegyél dualbootot. rgh géppel nem tudsz csatlakozni livehoz
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :/
2014. okt. 18. 15:56
5/5 anonim válasza:
Egyébként pedig ezért nem tudsz mert külön le van tiltva,hogy ne bannoljanak(ezt fel tudnád oldani de értelmetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!