Asus X51H drivereihez tudtok leírást, linket adni? Sajnos nem tudok wifihez kapcsolódni.
Sziasztok. Tehát egy Aszs x51H-hoz keresek drivereket. Sokmindenhol néztem, és találtam is sokat. A probléma ott kezdődik, hogy nem működnek (jól). A netet nem tudom sehogyan sem elindítani. Egy telepítési útmutatót is kérlek írjatok le nekem, mert egyáltalán nem működik a dolog.
Mit, miután, hogyan kellene. Köszönöm a segítséget előre is!
Itt kiválasztod az operációs rendszeredet. A BIOS -on kívül mindent felraksz. Amelyekből több is van értelem szerűen az újabbat. Ha Windows 7 -et raktál fel, azon talán a legtöbb Vista -s driver működni fog. Ha Windows 8 -at raktál fel akkor így jártál.
Ha minden fent van, működni fog.
Igen, itt már voltam. Viszont a gond az, hogy az ehhez megadott driverek nem működnek ezen a gépen. A drivereket mindenhonnan máshonnan kellett megkeresni, és úgy felrakosgatni, viszont fogalmam sincsen, hogy honnan.
Így aki ezzel kapcsolatban rendelkezik tapasztalattal, tudna írni?
Neked meg köszi a választ, megpróbálom még egyszer az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!