Feliratégető programot keresek, mit egyszerűen lehet használni. Valaki tud segíteni?
Igen,ezeket mind letöltöttem és hagytam,hogy átkonvertálja,de először nem volt kép,csak hang,másodszor pedig volt kép meg hang de hiányzott a felirat.
Ezért nem értem,hogy ezzel mi lehet a baj.
Én Xvid kódeket használtam és a senduitra feltöltött .doc leírás alapján szépen megcsinálta a VD a feliratozást. Direkt kipróbáltam egy pár perces avi-val és hozzá időben alakított srt-vel. Töröld a VobSub-ot és tedd fel újra a leírtak szerint...ha nálam sikerült, nálad is mennie kéne. Tedd fel az xvidet és próbáld ezzel az újrakódolást... [link]
Gyakoroláshoz:
Kivághatsz rövid részt az avi-ból>>> [link] Az srt-t pedig igazíthatod jegyzettömbbel, ha megnyitod. Átírod az időt az elején a kivágott avi-d hosszához igazítva annak időzítését. Ezekkel pár perc alatt kiderül, hogy sikerül-e....?
Azért megkérdezem, miért akarod ráégetni a feliratot az avidra?
Belefutottam ebbe amúgy, de még nem használtam. Ahogy ránéztem ez is a VirtualDub-ot használja...:)) Ha nem megy a .doc leírása alapján, még kipróbálhatod...
Köszi szépen a válaszokat.
Egyelőre még nem volt időm kipróbálni sajnos,de amint lesz rá egy kis időm megpróbálom újból.
Majd szólok hogy ment-e.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!