IPON vélemények?
Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire megbizható a cég? (azt kapom e amit rendelek, esetleges majdani garanciáztatás stb)
Elsősorban olyan emberek véleményére lennék kiváncsi, akik már vásároltak az oldalrol.
iPON és a PCX szerintem a legmegbízhatóbb online bolt.
Mindkettőtől rendeltem már sokmindent, mind 2-höz küldtem vissza garanciával eszközt. Minden simán, gördülékenyen ment.
DE!!! 2000Ft alatt nem rendeltek tőlük. Inkább Kínából ebay-en át. :) Igaz 3-4hét alatt ér ide, de inkább fizetek pár 100Ft-tot. Most mond meg :D Egy USB kábelen mit lehet elrontani? :D
Jaj :D Most volt, hogy Kínából rendeltem egy VGA tápot 8pin-es csatlakozót, és véletlenül küldtek egy 6pin-est. Visszaírtam, hogy rosszat küldtetek, és ingyen küldnek egy másikat. :D 600Ft-omba került az egész. :) De legalább van egy 6pin-es VGA tápkábel csatlakozóm, ami még bármire jól jöhet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!