Entries kérdése:

IPON vélemények?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire megbizható a cég? (azt kapom e amit rendelek, esetleges majdani garanciáztatás stb)

Elsősorban olyan emberek véleményére lennék kiváncsi, akik már vásároltak az oldalrol.

2014. okt. 15. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
eddig mindig korrektek voltak. Egy videokártya, CPU hűtő és monitor vásárlás után
2014. okt. 15. 20:45
 2/4 Nosco ***** válasza:
Megbízható oldal! Elég sok mindent rendeltem semmivel nem volt gondom! Gariztatás is simán ment!
2014. okt. 15. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában tőlük rendelek, eddig még problémám nem volt velük. Garanciáztatás is volt, az elhúzódott egy pár hétig, de ehhez hozzátartozik, hogy pont év végén romlott el a külső merevlemezház, és effektíve bő 1 hét kiesett...
2014. okt. 15. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:

iPON és a PCX szerintem a legmegbízhatóbb online bolt.

Mindkettőtől rendeltem már sokmindent, mind 2-höz küldtem vissza garanciával eszközt. Minden simán, gördülékenyen ment.

DE!!! 2000Ft alatt nem rendeltek tőlük. Inkább Kínából ebay-en át. :) Igaz 3-4hét alatt ér ide, de inkább fizetek pár 100Ft-tot. Most mond meg :D Egy USB kábelen mit lehet elrontani? :D

Jaj :D Most volt, hogy Kínából rendeltem egy VGA tápot 8pin-es csatlakozót, és véletlenül küldtek egy 6pin-est. Visszaírtam, hogy rosszat küldtetek, és ingyen küldnek egy másikat. :D 600Ft-omba került az egész. :) De legalább van egy 6pin-es VGA tápkábel csatlakozóm, ami még bármire jól jöhet. :D

2014. okt. 15. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!