Az IPON megbízható gépösszerakás szempontból?
Sziasztok. Ezt úgy értem, hogy sokszor fordult-e elő, hogy más volt a gépben, mint amit online összeraktál? Mivel én most szeretnék összerakottan rendelni egy közel 240 ezer Ft értékű gépet és neten még nem nagyon rendeltem, ilyen nagyon drága dolgot. :/
Válaszokat előre köszönöm.
Megbízható.
Mivel 8 napod van a vásárlástól való teljes elállásra, - tekintettel az on-line áruházzal kapcsolatos jogszabályokra - alap, hogy nem kockáztatnak.
Én idáig kétszer rakattam velük össze gépet.
Egyszer kb. 5 éve egy Core 2 Duo proceszorral felszerelt gépet - akkori áron 180000 forintért - amely azóta webszerverként funkcionál folyamatosan.
Másodszor egy kb. 200000 forintos Intel i5-ös proceszorral felszerelt gépet külön CPU-hűtővel, videókártyával. Ez utóbbinál a CPU-hűtőt a szállítási sérülések elkerülése végett szivaccsal rögzítették és erről (illetve ezen szivacsdarab kivételéről) a gépházra ragasztott üzenetben tájékoztattak. Viszont a videókártyát nem nyomták bele rendesen/szállítás közben kimozdult, úgyhogy azt utólagosan kellett visszaigazítani a PCI-E slotba.
Szóval összegészében idáig pozitív tapasztalataim voltak velük.
Persze minden gondot megelőzőleg olvasd el a hardverkomponensek kézikönyveit, adatlapjait, tesztjeit, hogy biztos kompatibilisek legyenek.
Értem, mèg annyit szeretnék tudni, hogy amikor szerelik össze a gépet, akkor a hiányzó kábeleket pótolják? Pl. sata kábel, azt úgy kell mellé venni?
A választ köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!