Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki a képernyő?

Miért kapcsol ki a képernyő?

Figyelt kérdés

Elindítom a gépet minden oké, működik ha videót nézek elsötétül a kép,se kép se hang nem megy egyszerűen.

Mostanában már Facebookozás közben is kikapcsol és van hogy nem is engedi bekapcsoljam.Vírusirtót lefutattam nem talált semmit,elindítottam csökkentett módban akkor érdekes módon nem kapcsolt ki, fel tettem a legújabb vidi kártya drivert,hang kártya driver és ez sem használt. Miért lehet ez hogy tudnám megcsinálni? sürgős volna sulihoz. Windows 8.1 ( nem megvásárolt,KM Spicoval van beregisztrálva). Előre is köszönöm :)

2014. okt. 15. 19:57
 1/2 ErdeiAndras válasza:
Szerintem ugyanez a problemam es nekem is kene valasz
2014. okt. 15. 21:10
 2/2 anonim válasza:
Hello! Az unokatesómnak is ezvolt ahiba. Vagy valami vírusos cucc,vagy valamilyen fajta játék.Próbálj valami játékot letörölni.Ha több játék van,akkor fokozatosan töröl,és haletörölsz egy játékot és már nemkapcsol ki,akkor az volt a hunyó.
2014. okt. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!