Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » XBOX 360 merevlemez FATX...

XBOX 360 merevlemez FATX formázás?

Figyelt kérdés

Hogy a .......-ba kell leformázni egy merevlemezt FATX-re ?!

Alapból 360 hoz volt, gondoltam oké gépről bemásolom a mappákba a cuccokat...úgy tudtam hogy FAT32 kell neki, stb és most rohadtul nem. FATX-et akar, nem látja a merevlemezt a gép, se semmi. Akkor most mit kell csinálnom ?!

Újra : Kivettem a merevlemezt, rákötöttem gépre. Formáztam mert nem látta, ráraktam az .iso fájlt, valaki azt mondta hogy úgy kell. Visszakötöttem XBOX-ra és nem látja, és most FATX-re kéne állítólag formázni de nem tudom hogy, programot nem találok hozzá. SEGÍTSETEK !

OLYAN ÍRJON AKI ÉRT HOZZÁ !

2014. okt. 14. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is annak amit neked mondtad semmi értelme. A másik,hogy flashelt vagy rgh-zott a géped? Enélkül nem tudunk válaszolni.
2014. okt. 15. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát mivel két értelme van annak hogy "Nem lehet netre kötni a flashelt XBOX-ot" így mostmár nem flashes X"DDDDD

Mi úgy értelmeztük hogy nem képes rá :'D

Amikor nem szabad... -_- imádom a pontos fogalmazásokat tényleg ! És nem RGH-s.

De ennek mi köze van a merevlemezhez ? :D

2014. okt. 15. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Flashel egyébként lehet ha a legújabb flash van rajta.

Az rgj azért fontos mert annal más fájlrendszer kell.

Te ha jol értelmezem egy gyári lemezt szeretnél telepíteni a vinyóra ehez a System settings storage menüpont alatt az xbxox le formázza magának.

2014. okt. 15. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Az XBOX nem látja a merevlemezt...

Így nem is tudja leformázni magának.

2014. okt. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!