Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megváltoztatni 1...

Aquafool99 kérdése:

Hogyan tudom megváltoztatni 1 fénykép méreteit (3ox45,3oo dpi), mert semmilyen fényképszerkesztő programban nem láttam erre lehetőséget?

Figyelt kérdés
Ha lehet ezt egyáltalán változtatni...

2014. okt. 12. 22:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezt PhotoScape-ben meg lehet csinálni?
2014. okt. 13. 11:26
 12/15 CspCsj ***** válasza:

Meg, de csak képpontban tudja:

http://www.youtube.com/watch?v=vpnu9NqNPeI

Így szükség lesz pár matematikai alapműveletre.

30cm 300dpi-vel (1hüvelyk=2,54cm) képpontra átszámolva:

30/2,54*300=3544

45-re ugyanígy:

45/2,54*300=5315

2014. okt. 13. 12:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! :D
2014. okt. 13. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:

megtaláltam a válaszra választ :

[link]

2014. okt. 13. 14:28
 15/15 tabaki ***** válasza:

Komolyan azt gondolod, hogy le kéne pontoznom, aki szerintem nem megfelelő választ ad? Az idézett szerencsétlen ajánlás ebben az esetben pontosan azzal menne szembe, amit görcsösen biztosítani igyekszik: A hasznos és kreatív válaszadással. Egyébként meg úriemberek közt nyilván fontosabb, hogy a másik válaszában mi az, amivel nem ért egyet, mint a lepontozás lehetősége.

A magam részéről az oldal szellemének megfelelőbb megoldásnak tartom a hozzászólók közti kommunikációt. Egyébként meg lehetne szőrözni azon, hogy tényleg a te válaszodra válaszoltam-e, vagy pedig a válaszod függvényében a kérdéshez tartozó pontosítást láttam szükségesnek, de ez értelmetlenség. Egyértelmű, hogy föl/le értékelés lehetőségeit meghaladó válasz volt a szándékom.

2014. okt. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!