Hogyan tudom megváltoztatni 1 fénykép méreteit (3ox45,3oo dpi), mert semmilyen fényképszerkesztő programban nem láttam erre lehetőséget?
Meg, de csak képpontban tudja:
http://www.youtube.com/watch?v=vpnu9NqNPeI
Így szükség lesz pár matematikai alapműveletre.
30cm 300dpi-vel (1hüvelyk=2,54cm) képpontra átszámolva:
30/2,54*300=3544
45-re ugyanígy:
45/2,54*300=5315
Komolyan azt gondolod, hogy le kéne pontoznom, aki szerintem nem megfelelő választ ad? Az idézett szerencsétlen ajánlás ebben az esetben pontosan azzal menne szembe, amit görcsösen biztosítani igyekszik: A hasznos és kreatív válaszadással. Egyébként meg úriemberek közt nyilván fontosabb, hogy a másik válaszában mi az, amivel nem ért egyet, mint a lepontozás lehetősége.
A magam részéről az oldal szellemének megfelelőbb megoldásnak tartom a hozzászólók közti kommunikációt. Egyébként meg lehetne szőrözni azon, hogy tényleg a te válaszodra válaszoltam-e, vagy pedig a válaszod függvényében a kérdéshez tartozó pontosítást láttam szükségesnek, de ez értelmetlenség. Egyértelmű, hogy föl/le értékelés lehetőségeit meghaladó válasz volt a szándékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!