Xbox live barátokat keresek XBOX ONE tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok én xbox live barátokat keresek? nem régóta vagyok liveon. legföképp fifa 14 es az új nbavel akarok majd valakivel multizni a 2k15el.
xbox one on. ha valakit érdekel az vegyen fel. josixbox a nevem vagy ha tudnátok ajánlani hogy hol tudnék erre embereket szerezni?
2014. okt. 6. 17:53
1/1 Vox válasza:
Ó hát miért nem valami gémer oldal fórumán kérdezel ilyeneket? De sajnos én nem tudok segíteni ennél többet mert az X dobozhoz nem értek csak PC-vel rendelkezem. Azért csak vigyázz a nagy barátkozással mert a végén még belefutsz valami sportőrült maffiózóba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!