13 éves lány vok 7be mek egy új suliba és nem tudom hogy ileszkedjek be és szerezek majd barátokat tutok segiteni?
Próbálj megtanulni magyarul, úgy sokkal könnyebb beilleszkedni.
Leírom barbiul is, hátha úgy jobban megérted:
Probáj megtanni magyarúl úggy sokal, könyeb beílezkedni.!?
Szerintem minden automatikusan fog menni :)
Ne aggódj ezen fölöslegesen, úgyis mindenki megtalálja a körét az első hetekben.
Kitartást :) Én sem vagyok az a beszédes fajta mégis jól elvagyok a koliba.
Így is lesznek olyanok akiknek szimpatikus leszel, az olyan emberek véleményére akik nem fontosak neked azokra ne adj.
Nem csak rövidítve írsz, hanem hibásan is.
Próbálj megtanulni magyarul, különben túl sokan néznek majd hülyének, ami eléggé kellemetlen tud lenni pl. egy állásinterjún.
Persze csak akkor, ha eljutsz oda.
De barátokat is nehéz szerezni úgy, ha kilóg a kapa a szádból (elnézést kérek a tisztességes földművesektől).
Sürgősen kezd el tanulni, mert ez a helyesírás egyeshez is kevés. Alig akad helyesen leírt szó a kérdésedben, válaszaidban.
Ha önmagadtól nem tudsz beilleszkedni, mi nem tudunk segíteni. Legyél nyitott, de ne add ki túlságosan önmagad. Őrizd meg az egyéniségedet, s fogadd el másokét. Legyél türelmes a többiek gyengeségeivel szemben, legyél segítőkész. Jó taktika az is, ha ellenségeidhez vagy a legkedvesebb.
Mondtam, hogy ezzel ne foglalkozz túl sokat.
A fitalok mind nagyon kritikusak (te is) - majd idővel ez szelídülni fog.
Addig képezd magad, hogy ne csak tehetséges legyél, hanem tanult is. Az is kell a boldoguláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!