Ha veszek számítógéphez wifi routert ahhoz kell vennem modemet is?
Csak meg akartam győződni, hogy nem USB sticken keresztül van valami mobilneted :)
Vegyél egy Wifi-s TP LINK routert, tök jó lesz, más nem kell...
"Ezt a routert am én magam is betudom állítani,vagy nehéz?"
nem, nem nehéz. Csak akkor ha még sosem csináltál ilyent és nem is érted mit miért kell az adott módon csinálni.
a kérdésedben mit jelent az "am"? Sokszor látom ezt az "am" szót és nem tudom miért írják, mikor nem is kell oda, de a jelentését sem értem, mert nincs ilyen szó a lexikonban
A végén ezt írja a tp link beállításnál:"Ezután kihúzod a routert az áramból. kb.10 mp-g.
Utána wan portba csatlakoztatod a modemből jövő kábelt. lan portot pedig a pc-vel.
Áram alá helyezed.
Ha jól csináltál mindent, akkor működni fog a net."Most akk mégis kell modem?
ha neked eddig sem modemen keresztül jött a vezetékes interneted akkor ez után sem fog kelleni neked modem.
a leírás több féle internet tipusra vonatkozik, köztük modemesre is.
ebből a leírásból neked csak egy része kell, az interneted tipusától függ hogy melyik rész szerint kell a routered beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!