Mr Slack kérdése:
Be tudok olyat állítani Mac OS X-en, hogy bekapcsoláskor üdvözöljön egy álltalam beírt szöveggel? Ha igen akkor hol, és hogy?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 22:18
1/8 anonim 

válasza:

A zárolási és bejelentkező képernyőn lehet ilyet csinálni, ha erre gondolsz. (Security/Genera tab a beállításoknál)
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy érted. A rendszerbeállításokban nem lehet beállítani.
2014. okt. 9. 18:14
3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis nem találom
2014. okt. 9. 18:15
4/8 anonim 

válasza:

System Preferences -> Security and privacy
General tabon van egy "Show a message when the screen is locked", és mellette egy Set Lock Message gomb. Ha halvány, akkor bal alsó sarokban tudod feloldani, és szerkeszthető.
6/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, mióta van benne, én Yosemite-t használok... A kép alapján Te biztosan nem. Ha jól emlékszem, már Mavericks alatt is lehetett ezt állítani, annál korábbi rendszerre már nem emlékszem :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Ennyire nem értek hozzá csak azt szeretném, hogy üdvözöljön ha bekapcoslom xD :D
2014. okt. 19. 19:37
8/8 anonim 

válasza:

Röviden: feltehetően nem rendelkezel olyan OSX verzióval, amiben ez a funnkció elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!