Ipon.hu-n is lesz ilyen olcsó a GTX970 mint a németeknél?
2014. okt. 2. 22:05
1/7 anonim válasza:
dehogy lesz!
euro forint árfolyam: 1/310
Áfa még mindig 27%
2/7 anonim válasza:
Ahogy láthatod, 102 ezer forintért jelent meg. 319 euro egyébként ~99-re jön ki, és Németeknél 19% az áfa. Tehát: nincs itt extra nyerészkedés, áfán múlik minden.
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát nem érdemes Magyarországon venni? Egyébként valószínűleg karácsonykor veszek egy kb 250000es pc-t, amibe mindenképpen gtx970et akarok rakni
2014. okt. 2. 22:39
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként egy ilyen vga jobb mint egy gtx780?
2014. okt. 2. 22:40
5/7 anonim válasza:
Alighanem Németeknél olcsóbban be tudod szerezni a hardvert az alacsonyabb áfa miatt. Viszont te tudod, hogy esetleges garanciális problémák esetén mennyire fogod tudni megoldani a rohangálást. Ha 250 ezret nem gond kiadni játékgépre, akkor én nem spórolnék a kényelmen.
GTX 970-et megértem, jó kis kártya. Nekem Strix 970-em van, imádom, hogy átmegy passzívba, ha csak a Windows megy.
6/7 anonim válasza:
nem vagyok benne nagyon a külföldről vásárlásban de nem fognak rá vámot és szállítási költséget rakni?akkor szerintem kb ugyanott vagy mintha itt vennéd..
7/7 anonim válasza:
Szállítási költség biztosan lesz, vám EU-n belülről rendelésnél nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!