Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elfeljtettem a jelszavamat a...

Elfeljtettem a jelszavamat a tabletemen. Mit tehetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Még régebben kaptam egy Navon Platinum explorer típusu tabletet. De egy idő után tönkre ment a töltője és nem használt. Majd ma hosszab utra indultunk és elvittem magammal hogy feltöltöm az utóban. Ez meg is volt de volt rajta jelszó amit elfelejtettem. A kérdésem hogy mit lehetne tenni? Sok helyen olvastam hogy újra telepítés de sajnaa nem tudom hogy azt hogy kell. Ha valakinek van valami jó ötlete kérem írjon! :)
2014. szept. 30. 18:53
 1/2 A kérdező kommentje:

Használtam*

Az autóban*

2014. szept. 30. 18:57
 2/2 Supra96 válasza:
Google fiókkal bejelentkezel rajta, akkor elvileg fel lehet oldani a jelszót, újratelepítésben pedig annyit tudok segíteni, hogy a Samsungoknak a bekapcsoló gombot kell lenyomva tartani és ezzel egy időben a hangosító gombot kell lenyomva tartani, és akkor bejön a BIOS SETUP :D ott újra tudod telepíteni (persze előtte vedd ki a SIM és az SD kártyát, mert törlődnek róla az adatok, ha bent hagyod). Ha nem működik, akkor én a helyedben szervizbe mennék vele...
2014. szept. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!