Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elfelejtettem a windows xp...

Sms10 kérdése:

Elfelejtettem a windows xp jelszavamat?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A laptopomról letört még 2 éve (nem tudom a pontos nevét ezért körülírom)amikor a tápkábelt beledugom a laptopma,ott egy ilyen hát csatlakozó szerűségbe megy bele és az letört.Tudom hogy nevetséges hogy miért pont most javítottam meg,többször is próbálkoztam,de meguntam és most megpróáltam és sikerült megjavítani.Csak egy probléma van.Ahogy bekapcsoltam a gépet kérte a rendszergazda jelszót,és sajnos elfelejtettem,és ráadásul nem engedélyeztem akkor a vendég felhasználót.Azért nem akarom újratelepíteni mert eredeti xp van rajta(használtan vettük)és fontos adatok is vannak rajta.Esetleg tudtok segíteni hogy be tudjak újból lépni a windows xp-m be?
2014. júl. 9. 10:42
 1/4 kata kata ***** válasza:
2014. júl. 9. 10:44
 2/4 kata kata ***** válasza:
2014. júl. 9. 10:47
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha tudsz boot -olni optikai meghajtóról vagy pen drive -ról, ergo hozzáférsz a BIOS -hoz, akkor szedd le a legújabb Hiren's boot CD -t és boot -olj be róla.

A több lépést ebben a videóban láthatod:

https://www.youtube.com/watch?v=JIx46zQlKCk

2014. júl. 9. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 9. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!