Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen iskolát kel elvégezni...

Milyen iskolát kel elvégezni ahoz hogy játék tesztelőő lehessek? Menyit keresnek a játéktewsztelők?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 19:29
 1/8 anonim válasza:

Először általános iskolát, majd középiskolát, ahol megtanítanak magyarul írni.

Utána értelemszerűen informatikai végzettség kell, majd ismerettség játékfejlesztő cégeknél...

2010. jan. 21. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
és hol található iylen iskola?
2010. jan. 21. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyarországon majdnem minden faluban és városban.;)
2010. jan. 21. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem te vagy az aki korábban feltetet, hogy "milyen iskolát kell elvégezni, hogy mesterlövész lehessek?" ugye?:)
2010. jan. 21. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:

ezt nem értem bocsi.

elmagyarázod?

2010. jan. 21. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a játéktesztelőnek nem csak annyi a dolga, hogy megjelenés előtt játszik a játékokkal, és közbe néha ránéz msn-re?

Több oldalas fogalmazásokat kell írni, a játék minden egyes szarjáról, meg hogy milyen hibák vannak, stb.

Nem mondom azt, hogy nehéz meló, mert azért biztos nem olyan nehéz, mint napi 14 órában szenet lapátolni, de azért ennek is megvan a maga szépséghibája.

2010. jan. 21. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:

4-es fogalmazásokat írtam mindig is azzal nem lenne gond:)

és ezt tudtam eddig is. minek lenne ez munka ha fizetnek is érte minthogy információt adjunk mások számára :)

2010. jan. 21. 22:15
 8/8 Hintalow ***** válasza:

Hümm, elsőre azt mondanám, hogy újságírói végzettség kell hozzá.

De ahogy olvasom néhe egyik másik szaklapot, onnan többnyire az jön le, hogy akik odakerülnek régóta az informatikában dolgoznak, úgy kerülnek be a csapatba.

2010. jan. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!