Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Apple MacBook Air-om...

Mr Slack kérdése:

Van egy Apple MacBook Air-om Hogy tudnám ezeket a problémákat megoldani?

Figyelt kérdés

Erről a gépezetről lenne szó: ( [link] )

Mintha néha belassulna..Pl: bekapcsoláskor nem egyformán kapcsol be, vagyis néha gyorsabban néha lassabban..

Másik gond ami már nagyobb, hogy amikor töltök fel valahova egy fájlt vagy bármit és behozza a "tallózást" ahol ki kell választanom a feltöltendő fájlt lefagy vagy nem tudom mit csinál :S Elkezd forogni az a kerék az egér helyén, és ennyi..Kilépésre szoktam kényszeríteni a böngészőből. Nagy nehezen utána sikerül feltölteni, de egy ilyen drága gépen már ezt nem tűröm el. Van erre valami megoldás? Még lenne egy olyan kérdésem, hogy valami egyszerű és jó karbantartó programot tudnátok ajánlani? Ha lehetséges magyart..A CCLeaner fent van és az AVG is már.. más valami esetleg?

2014. szept. 28. 23:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Van pár jó program. Pl Onyx az tényleg jó. De azt is kb évente ha lefuttatom. Azzal lehet cache-t meg pár dolgot üríteni.

Az AppCleaner-rel szoktam törölni a fölös programokat az leszedi a fölösleges fájlok nagy részét. Van amit az sem távolít el. De az kb 0.1%.

Viszont amit leírtál az nem jó. Mindenképp meg kéne nézni egy friss telepítést, hogy annál is van-e ilyen probléma.

Persze az is lehet, hogy az AVG csinálja ezt?? Nem tudom. Ha nem ágyazta be magát mélyen a rendszerbe, akkor egyszerűen törölhető. Viszont az appcleanert vagy hasonló programot ajánlott használni. Mert a programok hagyhatnak fent szemetet. Persze azok nem zavarnak semmit csak max a helyet foglalják.

2014. okt. 20. 19:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor letörlöm ezeket, és megpróbálom leszedni az Onyx-ot is. Köszönöm .:)
2014. okt. 21. 17:47
 13/22 A kérdező kommentje:
Felraktam az Onyx-ot. Mi vele a teendő? Mire kell mennem, és mit kell választanom neki ami nem okozhat nekem kárt?
2014. okt. 21. 18:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Itt egy kép

[link]

2014. okt. 21. 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezzel a rendszer alapbeállításait tudod változtatni. Pl, hogy hová készítse a képernyőkép mentést, milyen formátumban.

A clean-nel tudod a fölös fájlokat törölni. A cache-t pl.

Ezek is okozhatnak gondot. Ez ami neked lényeges lehet. A többit egyelőre hanyagold.

Mennyi szabad hely van az SSD-n?

2014. okt. 21. 19:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Pontosabban a Cleaning menüpontot használd egyelőre.
2014. okt. 21. 20:00
 17/22 A kérdező kommentje:
Hogy tudom megnézni az SSD méretét? :S Belezavarodok még nagyon
2014. okt. 25. 21:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként ide ritkán nézek fel. Fb.on hamarább válaszolnék. A linkem ha netán írnál inkább ott. : [link]
2014. okt. 25. 21:48
 19/22 A kérdező kommentje:
Frissítettem az OS X rendszert az App Store-ból és szerintem a Dock és az ikonok pl a Finder és a kuka ikon is csak sima sík.. eddig pedig mintha 3d-s lett volna. Animálni animálja ha megnyitom, de nagyon egyszerűvé vált. Jó a meglátásom? Vagy valamit elb.sztam? [link]
2014. okt. 26. 11:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Még az OnyX-ot se tudom elindítani rajta mert a Mac OS X 10.10-es verziójára nem jó, és nem találok erre a verzióra. :S
2014. okt. 26. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!