Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép pasztától lehet bajom?

Számítógép pasztától lehet bajom?

Figyelt kérdés
Az előbb a számítógépet szerelgettem és közben ettem mert már kegyetlen éhes voltam, de pasztás lett az újjam és megfogtam vele a kaját is és nem figyeltem oda rendesen így megettem. Miután megettem néhány másodperc múlva a szívemnél és a tüdőmnél mint futás után elkezdtem szúró fájdalmat érezni. Lehet, hogy attól van?

2014. szept. 26. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez baromi rossz ötlet volt. Egyszerre egy dolgot csinálunk. Ez benned is és a számítógépben is okozhat problémát. Hogy lehet ilyen hülyeséget csinálni? Nem várhat az a szerelés 10 percet?
2014. szept. 26. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyébként némelyikben ezüst van, ami mérgezést okozhat. Nem tudom mekkora mennyiség okozhat gondokat.
2014. szept. 26. 18:37
 3/13 A kérdező kommentje:

igazából várhatott volna

egy kérdés a gépben miért okozhatna problémát?

2014. szept. 26. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Kenyérmorzsa beesik a foglalatba, ide-oda-amoda, rövidzárlatot okoz, stb.
2014. szept. 26. 18:43
 5/13 A kérdező kommentje:
ja arra vigyáztam hogy a gépbe ne essen bele mikor 1-2 falatot ettem szándékosan arréb mentem hogy az véletlen se kerüljön bele és a kezem is megtöröltem hogy ne legyen morzsás csak ezt fordítva nem csináltam meg amúgy már elmúlt de az előbb nagyon fájt és nem tudtam hogy ettől vagy egyszerűen csak beszúrt (megint)
2014. szept. 26. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, teherbe eshetsz tőle.
2014. szept. 26. 18:50
 7/13 SimkoL ***** válasza:
Nagyobb tételben is legfeljebb elfog az aprófosás. Az egész tubusban nincs annyi, hogy az egészségre ártalmas legyen - amúgy meg előírás, hogy jelezni kellene :) - Egy 'harapás' pillanatragasztótól - ciánakrilát tartalma miatt - hamarabb rosszul leszel.
2014. szept. 26. 18:59
 8/13 A kérdező kommentje:

fiú vagyok szóval a teherbeeséstől nem félek :D

utolsó kérdező meg az fogalmam nincs micsoda még csak 15 vagyok :D a ciánkrilátból gondolom hogy valami olyasmiféle ragasztó amibe van cián (olyannak képzelem el amiből a ciánkapszulát is csinálják) :D de javíts ki ha rosszul gondolom

2014. szept. 26. 19:02
 9/13 SimkoL ***** válasza:

Etil-2-cianoakrilát az 'alkotóeleme' a mezei pillanatragasztónak tehát nem cián :) A szájban gyorsan megköt, polimerizálódik a nedvesség hatására. Inkább a szaga irritálóbb az arra érzékenyebbeknek. Bőrragasztóként is használnak N-butyl-2-cianoakrilát-ot a sebészetben. A rendőrségen a papíron lévő ujjnyomok 'előhívására' használtuk a 'mezei' pillanatragasztó gőzét.

Összességében nehéz vele megmérgezni akárkit is mivel 5000mg / testsúly kilogramm bevitt anyagnál kezdődnek a gondok. Bőrön pedig 2000mg / testsúly kilogramm ami már grízes, hacsak nem vagy kimondottan allergiás rá.

2014. szept. 26. 23:09
 10/13 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy felfogtam amit mondtál de mostmár legalább egy halványocska gőzöm van róla hogy milyen ragasztó az :D
2014. szept. 27. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!