Erdemes Windows 8.1-et hasznalni? Jol mennek rajta peldaul a programok? Talalkoztatok mar valami hibaval? Tapasztalatokat varnek.
Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 23:32
1/4 anonim válasza:
Bukott fejlesztés, le is állnak vele. Rengeteg program nem fut rajta, ami korábban ablaxokon simán ment. Tapicskolós gépre találták ki, de nagyon nem vált be.
Jelenleg a Win7 eléggé megbízható, ha nem barmolja szét a használója.
2/4 anonim válasza:
nem tudom mindenkinek mi a baja vele, én win8-at használok, szerintem jobb mint a 7.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy milyen rengeteg "programra" gondol a kedves válaszoló. Nekem ami w7-en futott, az fut w8.1-en is. Semmi gondom nincs vele és azon állítás,hogy érintős gépekre készült a w8-1, nos ezen lehetne vitatkozni. Egérrel és billentyűzettel is, könnyen lehet kezelni az egészet.
4/4 A kérdező kommentje:
Valoban gyorsabb a 8-as,de en is utkoztem olyan hibaba ami 7nel nincs.
Esemenynaploba meg igen sok Hiba van,nem 100%osan stabil a 8as,pedig nem lenne rossz es start menu hianya sem izgatna.
Meglatjuk 9es milyen lesz,addig inkabb marad a 7es.
Koszi a valaszokat.
2014. szept. 26. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!