Akinek Windows Phone-ja van meg van elégedve vele? Tapasztalatokat várnék?
Én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen teljesen stabilan, és gyorsan fut, még egy (droidos szempontból) gyenge hardveren is (1 giga RAM + dualcore 1,5 gHz qualcomm proci). Eddig 2-szer fagyott le az egész menthetetlenül, és azt is 5 nap alatt produkálta, de azóta semmiféle ilyen dolgot nem tapasztaltam.
Az androidos, appok nagyon nagy része megtalálható itt is ingyenes formában, hellyel közzel, hiszen pl.: normális FB messenger nincs, illetve ha van se találkoztam még vele.
Ezen kívül nagyon tetszik a metro felület, hiszen mindent észreveszek, ha pl.: mail jött, viberen írtak, stb.
Ami nem tetszik, hogy nem tud annyit mint a droidos társai, mert viberen nem lehet hangüzenetet hagyni, illetve azokat meghallgatni, nem látom, hogy látta-e a másik fél az üzenetem, de tudom ezek nem olyan nagy dolgok, problémák. És azt is tudom, hogy csak idő kérdése mikor lesz meg ez is.
________
Remélem elég kimerítő választ, és élményeket írtam le
Nekem egy lumia 920-asom van.
A rendszer még soha nem akadt meg. Nem fagyott le, semmi ilyen.
Eddig nem találkoztam olyan játékkal amí ne futott volna rajta. De csak eddig. Mert ha adnak ki erősebb wp-s telót, akkor azok az appok amik azokra lettek írva már nem fognak futna 1GB ram-os telefonon. Gondolom én.
Hogy értve működik gyorsan a telefon. Ha arra gondolsz nagyon gyors a reakció. Azonnal indul bármilyen app, nem gondolkozik. Képet videót szépet csinál, bármilyen körülmények között.
1 éve használom, nekem eddig pozitívak a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!