Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy kontaktmegh...

Mennyibe kerül egy kontaktmeghibásodás javítása?

Figyelt kérdés

A laptopom fülhallgatós részét már nem tudom használni, csak fél füllel, mert valamiért nem működik.

Nyilvánvalóan javításra szorul, csak nem tudom, hogyan tudnék belőle a legolcsóbban kijönni úgy, hogy természetesen ne kelljen két hónap/fél év/egy év múlva is ezzel foglalkoznom - csóró egyetemista vagyok Bp-n.

Köszi!

2014. szept. 22. 19:04
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Sok helyen kapható USB hangkártya. Nem a legesztétikusabb, de olcsóbb mint a javítás:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha tudod ott próbáld ki ahol veszed, mert ha hibás, akkor egyből tudják cserélni.

2014. szept. 22. 19:51
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Persze ez inkább csak beszélgetésre alkalmas, jó hangminőséget ne várj, zenahallgatásra nem igazán jó.

Ha az aljzat ment tönkre akkor szétszeded a laptopot és kiforrasztod a jelenlegit (bár ha csak a forrasztás repedt meg akkor cserélni sem biztos, hogy kell) aztán a helyére beforrasztasz egy ugyanolyat vagy kompatibiliset:

[link]

[link]

Utána kell nézni, hogy méretben jó legyen (a tuti, ha belenézel a laptopba), villamossági boltban is rákérdezhetsz.

De akár hibás laptop-alaplapról is átforraszthatod.

2014. szept. 22. 19:59
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
...de azért a szerelés-javítás előtt próbáld ki egy másik fülessel, hátha csak az, illetve annak a vezetéke vagy a csatlakozója romlott el.
2014. szept. 22. 23:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az elsőnek!

Második: Természetesen a lakás minden fülesével kipróbáltam. Valamelyiknek a felével működött, valamelyiket mozgatni kellett, valamelyik teljesen süket volt.

2014. szept. 23. 08:27
 5/5 anonim válasza:

Szia!

A laptopszerviz .com oldalon nézz körül.

2014. szept. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!