Mennyibe kerül egy kontaktmeghibásodás javítása?
A laptopom fülhallgatós részét már nem tudom használni, csak fél füllel, mert valamiért nem működik.
Nyilvánvalóan javításra szorul, csak nem tudom, hogyan tudnék belőle a legolcsóbban kijönni úgy, hogy természetesen ne kelljen két hónap/fél év/egy év múlva is ezzel foglalkoznom - csóró egyetemista vagyok Bp-n.
Köszi!
Kimaradt:
Persze ez inkább csak beszélgetésre alkalmas, jó hangminőséget ne várj, zenahallgatásra nem igazán jó.
Ha az aljzat ment tönkre akkor szétszeded a laptopot és kiforrasztod a jelenlegit (bár ha csak a forrasztás repedt meg akkor cserélni sem biztos, hogy kell) aztán a helyére beforrasztasz egy ugyanolyat vagy kompatibiliset:
Utána kell nézni, hogy méretben jó legyen (a tuti, ha belenézel a laptopba), villamossági boltban is rákérdezhetsz.
De akár hibás laptop-alaplapról is átforraszthatod.
Köszönöm szépen az elsőnek!
Második: Természetesen a lakás minden fülesével kipróbáltam. Valamelyiknek a felével működött, valamelyiket mozgatni kellett, valamelyik teljesen süket volt.
Szia!
A laptopszerviz .com oldalon nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!