Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarom...

Mit tegyek, ha nem akarom használni a messengert?

Figyelt kérdés
Van kb másfél éve egy iPhone 5 készülékem. Rátelepítettem, a régi fb profilom, és ahhoz a messengert, mert azt nem használom. A mostani profilommal, eddig be tudtam jelentkezni, és chatelni is tudtam. De most, hogy kijött az iOS 8, azóta csak belépni tudok a mostani profilommal, viszont a levelezéseimet, a úgy tudom megtekinteni, hogy googlen keresztül, és látszik az előzmény. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy úgy működjön, mint előtte. ( ha esetleg vki nem érti, akkor szólj, és részlezesebben elmagyarázom)

2014. szept. 20. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Most akarod használni a messengert vagy sem?

(Méghogy iPhone-on minden pöccre megy...)

2014. szept. 20. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod használni, akkor nem kell csinálni semmit, egyszerűen ne használd.
2014. szept. 20. 15:19
 3/3 A kérdező kommentje:
a RÉGI profilomon van messenger, ami nem is zavar. Az a baj, hogy az ÚJ profilommal eddig tudtam üzenetet is írni facebokon, nem kellett a messenger, mert a régi van beállítva. És az változott meg, hogy már csak Facebook webhelyéről tudok üzenetet írni, és látszik a Google előzményében, hogy kivel beszélgettem.
2014. szept. 20. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!