Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan program/bővítmény,...

Olyan program/bővítmény, mellyel Firefox-ban tudom megjeleníteni/használni a Live Messengert?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak oldalak, amelyeken lehet msnezni, pl. ebuddy, iloveim.

Viszont én olyasmire gondolok, mint ez: [link]

Beszélgetni tök jó benne, mert közben mellette nézelődhetek.

Ebben másabb, mint az online messengerek.

Kipróbáltam, klassz lenne, de még csak Beta, szval lehet emiatt, de nem igen akarja megjeleníteni ha feljön valaki, és minden belépésnél fel kell venni azt, akivel beszélni akarok.

Szóval valami iylesmi kéne, hogy lássam ha feljön/ír valaki, de mellette lássam az oldalakat is amit nézegetek.

Ilyesmi elrendezésben. Firefox szélén a messenger ablak, többi része pedig a netezés.

Valaki..? :D

2011. márc. 1. 14:48
 1/1 A kérdező kommentje:
Tehát nem kéne az ablakok/lapok közt váltogatnom (mint az online messengereknél), hanem így mindíg látom a messengert miközben oldalak közt lépegetek. :)
2011. márc. 1. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!