Nektek milyen operációs rendszer va a gépeteken? És meg vagy vele elégedve?
Kérlek,részletesen írjátok le,mint pl.:
Nekem 32 bites Windows 7 Ultimate van,és szeretem. :)
Ha valaki tud,küldene az asztaláról képet? Enyém:
Köszi! :)
(Bocsi,csak kíváncsi vagyok :D )
Zsellér Bab vagy mifene
Fekete egyszìnü hátér semi sincs kirakva rá
Tudsz még esetleg más oprendszereket is?
Érdekesnek találtam a kommenteket.
Nekem az oprendszer azt jelenti hogy használni tudom bármilyen programmal bármilyen hardverrel kompatibilitási problémák nélkül.Ez nem mondható el a Linuxrol sem a w8-8.1-ről sem az XP-ről elődjeiről ne beszéljünk.
Érdekességként megemlítem a Wistát a sokadik SP. után használható lett.
Kedves #13-as!
Évekig használtam 95-t, 98-t, XP-t, Vistát, 7-t, 8-t és most a 8.1-et. Mindegyiknek megvolt a maga sajátossága, nekem egyik se tűnt rossznak. Egyet értek veled, a Vista tényleg jó. Sokan nem szerették, mert változtatást hozott az XP után. Sok program nem futott rajta, de a 7-es megjelenése után már nem voltak vele ilyen problémák!
Szeretném megkérdezni Tőled, hogy milyen kompatibilitási problémáid vannak a 8.1-gyel? 2005-ös programokat simán elviszi(nálam). Ajánlom figyelmedbe az alábbi lépéssorozatot(ha még nem próbáltad): Jobb gomb a nem induló program ikonjára, kompatibilitás, futtatás a következő környezetben (kipipálod), és operációs rendszert választasz! Nekem eddig mindig sikerült ezzel kiküszöbölni ezt a problémát.
A linux nagyon jó, egy gond van vele, hogy kevés program van rá!
Kedves kérdező!
Windows 8.1 Professional 64-bitesem van, két hónapja használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyorsan bekapcsol, nem fagynak le a programok(bár ez inkább az új gépnek köszönhető), és kompatibilitási problémáim sincsenek.
Az asztalról készült kép: [link]
De jó és egyszerű lenne hogyha ilyen egyszerűen működne a dolog csak egy jobb klikk és minden rendben.
Kezdjük a hardvereknél.Régebbi nyomtató halott-régebbi webcam halott(jelzem 3-4 éves).A 3-4 évnél régebbi hardveres alkatrészek 80%-hoz nincs win8 driver-jobb klikk kompatibilítás annyit ér mint halottnak a beöntés.
8.1 frissítéssel lehalt a Skype azóta nem enged be a fiokomba,jelzem tanácsot nem kérek,táblagépen telefonon w7-en megy.A játékok listáját nem sorolom megtalálod itt a gyakorin is amik nem vagy akadozva futnak.
Gördülékeny stabil oprendszer de olyan mint a zsiráf,szép állat de otthonra nem kellene.
Jelzem ez az én véleményem és tapasztalatom.
Régi hardver?
10 éves HP nyomtatóhoz találtam drivert 8.1-hez. 8 éves webkamerához, sőt az 5 éves joystickhoz is.
Nekem 32 bites Windows XP Professional.
4 éves HP gép. Szeretem az XP-t. Ezen a rendszeren nőttem fel, és nincs vele problémám.
Asztalom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!