Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nektek milyen operációs...

Nektek milyen operációs rendszer va a gépeteken? És meg vagy vele elégedve?

Figyelt kérdés

Kérlek,részletesen írjátok le,mint pl.:

Nekem 32 bites Windows 7 Ultimate van,és szeretem. :)

Ha valaki tud,küldene az asztaláról képet? Enyém:

[link]

Köszi! :)

(Bocsi,csak kíváncsi vagyok :D )

2014. szept. 14. 09:40
1 2 3
 11/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Zsellér Bab vagy mifene

Fekete egyszìnü hátér semi sincs kirakva rá

2014. okt. 27. 15:29
 12/21 A kérdező kommentje:
#11:?? Amúgy köszönöm a válaszokat,jöhetnek még! :)
2014. okt. 27. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:
12%

Tudsz még esetleg más oprendszereket is?

Érdekesnek találtam a kommenteket.

Nekem az oprendszer azt jelenti hogy használni tudom bármilyen programmal bármilyen hardverrel kompatibilitási problémák nélkül.Ez nem mondható el a Linuxrol sem a w8-8.1-ről sem az XP-ről elődjeiről ne beszéljünk.

Érdekességként megemlítem a Wistát a sokadik SP. után használható lett.

2014. okt. 27. 18:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a 7 a megfelelő.Egyszer volt olyan problémám,hogy a Sims-et kellet az 1-es Service Pack-ról a 2-re állítani,de azóta semmi hál' istennek. ^^
2014. okt. 27. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves #13-as!

Évekig használtam 95-t, 98-t, XP-t, Vistát, 7-t, 8-t és most a 8.1-et. Mindegyiknek megvolt a maga sajátossága, nekem egyik se tűnt rossznak. Egyet értek veled, a Vista tényleg jó. Sokan nem szerették, mert változtatást hozott az XP után. Sok program nem futott rajta, de a 7-es megjelenése után már nem voltak vele ilyen problémák!

Szeretném megkérdezni Tőled, hogy milyen kompatibilitási problémáid vannak a 8.1-gyel? 2005-ös programokat simán elviszi(nálam). Ajánlom figyelmedbe az alábbi lépéssorozatot(ha még nem próbáltad): Jobb gomb a nem induló program ikonjára, kompatibilitás, futtatás a következő környezetben (kipipálod), és operációs rendszert választasz! Nekem eddig mindig sikerült ezzel kiküszöbölni ezt a problémát.

A linux nagyon jó, egy gond van vele, hogy kevés program van rá!

Kedves kérdező!

Windows 8.1 Professional 64-bitesem van, két hónapja használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyorsan bekapcsol, nem fagynak le a programok(bár ez inkább az új gépnek köszönhető), és kompatibilitási problémáim sincsenek.

Az asztalról készült kép: [link]

2014. okt. 27. 20:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2014. okt. 28. 10:29
 17/21 anonim ***** válasza:

De jó és egyszerű lenne hogyha ilyen egyszerűen működne a dolog csak egy jobb klikk és minden rendben.

Kezdjük a hardvereknél.Régebbi nyomtató halott-régebbi webcam halott(jelzem 3-4 éves).A 3-4 évnél régebbi hardveres alkatrészek 80%-hoz nincs win8 driver-jobb klikk kompatibilítás annyit ér mint halottnak a beöntés.

8.1 frissítéssel lehalt a Skype azóta nem enged be a fiokomba,jelzem tanácsot nem kérek,táblagépen telefonon w7-en megy.A játékok listáját nem sorolom megtalálod itt a gyakorin is amik nem vagy akadozva futnak.

Gördülékeny stabil oprendszer de olyan mint a zsiráf,szép állat de otthonra nem kellene.

Jelzem ez az én véleményem és tapasztalatom.

2014. okt. 28. 20:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Régi hardver?

10 éves HP nyomtatóhoz találtam drivert 8.1-hez. 8 éves webkamerához, sőt az 5 éves joystickhoz is.

2014. okt. 28. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem 32 bites Windows XP Professional.

4 éves HP gép. Szeretem az XP-t. Ezen a rendszeren nőttem fel, és nincs vele problémám.

Asztalom: [link]

2014. okt. 30. 13:40
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem msot 8.1 em van a másik gép is ha engedi 8.1 et kap ha nem akkor azon vista lesz
2015. ápr. 9. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!