Nektek milyen operációs rendszer va a gépeteken? És meg vagy vele elégedve?
Kérlek,részletesen írjátok le,mint pl.:
Nekem 32 bites Windows 7 Ultimate van,és szeretem. :)
Ha valaki tud,küldene az asztaláról képet? Enyém:
Köszi! :)
(Bocsi,csak kíváncsi vagyok :D )
Gyakorlatilag a win95-től a win8.1-ig mindent használtam.
Szerintem a Windows kategóriában a Hetes a legjobban kiforrt és támogatott oprendszer.A mac osx az úgy jó ahogy van a gyári laptopom 5 éve üzemel szemét és minden mentesen csak ez hiányzik a Windowsból.
A linux az egy külön történet amit nem is akarok összehasonlítani egyikkel sem ahhoz tul hosszú hogy pro és kontra ezt itt leírjam.Ezzel a három oprendszerrel üzemel három gépem és mindnek megvan a maga varázsa.
Jelenleg Windows 8.1 64 Bit. Windows 7 64 bites home premiumról váltottunk erre és szeretjük! (feleségemmel ketten használjuk a gépet ezért a többes szám (: )
[link] <--ez pedig az asztalunk
Archlinux+openbox
Windows 7 Home Basic
A windows 7 csak játékra kell, így meg vagyok vele elégedve, de ha másra is használnom kellene annak nem örülnék. A linuxomat mindenre használom, játékra is, ami nem fut rajta azzal játszok windows alatt.99%-ban meg vagyok vele elégedve. Néha jön egy két frissítés ami gondokat okoz, de ezen kívül tökéletes.
Nekem 32bites Windows 8.1 Pro, és eddig meg vagyok vele elégedve. Hasonlóan gyors mint a 7-es, de ugyanakkor néha dühítő, hogy átvariálták a kezelőfelületet, és néhány beállítást máshová tettek.
És tessék itt az asztalom:
Windows XP és ki nem állhatom :/ alig várom h meglegyen az új gépem amin Windows 7 lesz
Asztal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!