Toshiba Satellite laptopok mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 21:56
1/7 anonim válasza:
mindegyik Kínai,ott készítik,a Toshibát is
2/7 anonim válasza:
Anyámnak az van, egyelőre nincs vele baj. Az én első laptopom is Toshi volt, na az mindent kibírt, amíg bele nem öntöttem egy pohár vizet.. de azt is túlélte, csak két gomb nem működött utána.
3/7 anonim válasza:
Sajnos gyenge minőségű műanyagból van mind, nem érdemes ebből a szériából venni, mennyid van rá és mire kell a gép?Használ is jó vagy kizárólag új érdekel?
4/7 anonim válasza:
Mert a te ócska vackod biztos jobb lesz...
5/7 anonim válasza:
Nekem egy Hp 6910pm van, anyagminőségben a legtöbb konzumert megveri.
6/7 anonim válasza:
Miért fontos, hogy milyen minőségű a műanyag? Megkarcolódik vagy más miatt?
7/7 anonim válasza:
Ha felemeled a gépet, elhajlik az egész, ami nem tesz jót az alaplapnak, hamarabb elromlik, a zsanérok is rossz minőségűek, nem túl jó dolog ha egyszer le akarod csukni és törik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!