Dell Inspirion vagy Toshiba satellite? Melyik jobb széria? Melyik a megbízhatóbb? Lent 2 konkrét típus! Ha tudtok jobbat 150e-ig linkeljetek!
Nyugi,nyugi az életben két dolog a döntő csak.A platform és az árkategória! Ugyan azon a processzor platformon hasonló árkategóriájú gépek 90%-ig ugyan azok na persze ebben ne számitsd bele a totál névtelen termékeket! Ugyan azzal a processzorral és chipsetel ebben a 150-ezres kategóriában ugyan az a Del és a Toshiba.Ott max a RAM és a HDD esetleg SSD mérete ami eltérés esetén én döntenék,meg hogy a VGA integrált vagy van e dedikált stb
Nem néztem meg a linkelt gépeket,ezeket álltalánosságban mondtam.
A mostani garikkal meg jó alaposan ki lehet törölni a...
A winchesterre és a ramokra nem szól,a monitorra csak inverter vagy a komplett kijelzöhibára de pixelekre csak X% felett,az oprendszerre vagy az oprendszer álltal okozott hibára megint nem,ha esetleg oprendszer nélkül veszed és akkor meg huuuu.Teljesértékű garancia már nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!