Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xp-ről Windows 7-re szeretném...

Xp-ről Windows 7-re szeretném frissíteni a gépet, de valamitől nem megy. Miért?

Figyelt kérdés

USB-n rajta van a win7, bedugom a gépbe, felismeri, újraindítom a gépet, hogy usb-ről bootolhassam, kiválasztom az USB-t ( [link] ), majd ez jön be: [link]

Ezek után gondoltam akkor elindítom sajátgépből, rámegyek az egyéni telepítésre, kiválasztom az egyik partíciót, el is indul a telepítés, majd telepítés közben kiírja, hogy a telepítés során újraindítás szükséges. A windows-fájlok kibontása azt hiszem végig is megy, majd újra kell indulnia, de nem folytatódik a telepítés sehogyse, akkor se, ha az xp-re megyek (ekkor jön az üzenet hogy nem sikerült telepíteni...), ha meg a windows telepítőt választom, akkor meg jönne be a windows 7, de megáll ott hogy "windows indítása", és nem történik semmi. Megpróbáltam már cd-vel is, akkor a bootolásnál szintén ez a hibaüzenet van, hogy "a disk read error occurred", és nyomjak ctrl+alt+delet-et az újraindításhoz. Mi lehet a probléma? Nem kompatibilis egyik se a gépemmel? Valaki el tudná mondani részletesen, hogy mit kell tennem? Köszönöm előre is a választ!

2014. szept. 13. 14:16
 1/2 Tengor ***** válasza:
Nem elég rámásolni a fájlokat, bootolhatóvá is kell alakítani a pen drive-ot. Ennek nézz utána!
2014. szept. 13. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
tehát akkor letöltöm a rufust( [link] ), és utána írja, hogy az iso fájl-t kell kiválasztani, de nekem csak exe van. az baj? ha nem, akkor amint bootolhatóvá tettem a pendrive-ot, azonnal telepíthetem róla azzal az xp fájllal? ja és még azt szeretném megkérdezni, hogy csakis üres pendrive-ot lehet bootolni? mert már rajta vannak ezek a win7-es dolgok, hogy telepíteni tudjam. iso fájlt nem találok, szóval ezért kérdezem, hogy az exe is jó-e? köszönöm előre is a választ :D [link]
2014. okt. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!