Megéri Windows 8.1-re frissíteni? Miben különbözik a 8-tól?
Figyelt kérdés
Most Windows 8-am van és nincsen vele semmi bajom, de sokan ajánlgatják a 8.1-et. Igazából én is kíváncsi vagyok, de nem tudom eldönteni mert lehet, hogy megbánom vagy valami. Nem tudom, hogy miben újítottak vagy, hogy mennyire másabb, hogy milyen gépeken jó igazán.
A gép: ASUS x402c
2014. aug. 22. 11:26
1/2 anonim válasza:
Stabilabb. A 8 továbbfejlesztett változata, ennek következtében a sima 8 már nem is támogatott. Az AMD már nem is ad rá ki illesztőprogramot.
2/2 anonim válasza:
1 gombos váltás a kezdőképernyőre; asztalra is indulhat a rendszer; Tálcára modern alkalmazások, net és Áruház is a Charms keresőben; egyszerre négy modern app; beállíthatók értesítésmentes (csendes órák). Ingyen van, pár 100 mb-os. nem lehet megbánni. Nem kell neki erősebb hardware.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!