Mennyiért adhatom el?
Eladnám asztali számítógépemet. Nem ér sokat, régi, keveset tud, de lenne iránta érdeklődő. Hol tudnék utánanézni, hogy hasonló képességű gépet mennyiért adhatnék el?
1.5 GB winchester, 128 MB RAM, CD-olvasó, floppy meghajtó, egér (de a régi fajta csatlakozós), magyar nyelvű billentyűzet, monitor (még domború képernyős). Tudom, hogy nagyon gyenge, de nem akarom, hogy a szeméttelepen végezze, és lenne aki megvenné, de nem akarok neki hamis árat ajánlani.
Aki tud, segítsen, vagy ajánljon valami hirdető oldalt!!! Előre is köszönöm! :)
Jó, és a többi alkatrész? A legfontosabbakat kihagytad, processzor, memória, videokártya?
Amúgy a fentiek alapján max. egy nosztalgiázni vágyó ember veheti meg, de csak zsebpénz összegért.
2.-nak: nem én akarok feltétlenül pénzt kérni érte, hanem egy szegény 3 gyermekes családapa kérdezte meg, hogy nem adnám-e el, mert a gyerekei örülnének még ennek is. Tudta, hogy én már nem használom, ezért kérdezett rá. Mivel ő nincs tisztában az árakkal (és igazán én sem), ezért érdeklődök iránta. Egyébként köszi az infókat!
3.-nak: utánanézek a többi tulajdonságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!